سفارش تبلیغ
صبا ویژن

تاریخچه باتری / باطری


مقالات بیشتر در وبلاگ برایتو

تاریخچه باتری :

باتری در ایران در فاصله سالی 250 قبل از میلاد تا 224 پس از میلاد در تیسفون ساخته شده است.
این باتری به باتری های بغداد مشهور شده است.
شرکت جنرال الکتریک این باتری ها را با روش تاریخ گذاری رادیو کربن شبیه سازی کرده است قدمت این پیل ها به 200 سال قبل از میلاد می‌رسد.
این پیل ها دارای بدنه ای بیرونی و شامل میله آهنی می باشد و به وسیله بخشی از مس ایزوله شده است زمانی که درون محفظه با محلولی از الکترولیت پر بشود جریان الکتریکی خفیفی تولید می کند.

چگونگی پیدا شدن پیل در ایران :

در سال 1317 هجری شمسی مصادف با 1938 میلادی در دوران اشکانیان ، کونیک باستان شناس آلمانی و همکاران او در نزدیکی تیسفون که در آن زمان پایتخت ایران بود ابزارهایی را پیدا کردند بعد از بررسی های انجام شده مشخص شد که این ابزارها پیل های الکتریکی هستند او نام پیلهایی را که یافته بود باتری پارتی گذاشت.
که امروزه به پیل اشکانی هم معروف است او در مقاله ای این باتری را باتری باستانی نامید که برای آبکاری الکتریکی طلا یا نقره به کار برده می شد این کشف در زمان اشکانیان عجیب بود که برخی از دانشمندان این باتری را به موجودات فضایی نسبت دادند این اتفاق بعدها توسط دانشمندان دیگری آزمایش شد.
گری مهندس برق شرکت جنرال الکتریک پس از مطالعه دقیق درباره آن تصمیم گرفت باتری را بازسازی کند او درون یک کوزه که جنس سفالی داشت را با سرکه پر کرد و موفق به تولید ولتاژ 1.5 تا 2 ولت شد.
بعدها دکتر اگبرشت نمونه ای از باتری ها را بازسازی کرد و توانست ولتاژ 0.87 را تولید کند بعدها با استفاده از این عمل دانشمندان ولتاژ 1.1 ولت تولید کردند.
که علاوه بر استفاده از این باتری ها برای آبکاری الکتریکی فلزات برای استفاده های پزشکی و ... به کار برده می شد.
فروشگاه اینترنتی لوازم التحریر برایتو عرضه کننده انواع باتری آلکالاین ، باتری شارژی ، شارژر باتری و ... می باشد.
برای مشاهده باتری و شارژر باتری شارژی عرضه شده در فروشگاه برایتو اینجا کلیک نمایید.

برایتو فروشگاه اینترنتی لوازم التحریر و ملزومات اداری با داشتن کادری مجرب سعی در استفاده و ارائه فناوری های نو در فعالیت های خود دارد تا بتواند همگام با پیشرفت تکنولوژی در جهان خدماتی نوین را به شما مشتریان عزیز ارائه دهد.
یکی از این خدمات که همواره بر پایه ی دانش روز و تکنولوژی های جهانیست می توان استفاده از بستر اینترنت و ایجاد وب سایت WWW.BERAITO.COM باشد.


مقالات بیشتر در وبلاگ برایتو